I Finance, är vad ett handels-Away?

En handel är bort en strategi som gör det möjligt att utföra en handeln genom en mäklaren eller handlaren annan än mäklaren som normalt används för att hantera handel avrättningar. Medan en annan part som exekverar handeln, är transaktionen fast med investerarens: s nuvarande finansiella vårdnadshavare. Förmågan att utnyttja av handeln undan modellen har blivit allt vanligare i många nationer, och går en lång väg mot att göra se till att investeraren kan ta emot den mest effektiv service från att investera proffs. På samma gång, kan den investeraren upprätthålla fortfarande är ett enda huvudkonto för hans eller hennes investering aktivitet.

Den grundläggande process för att skapa en handel avstånd situation som handlar om att identifiera mäklaren eller handlaren att investeraren önskar att arbeta med, baserat på typen av säkerhet deltar i transaktionen. När en sådan mäklare har identifierats, ordnar investeraren att flytta eller handla i en individ-sub konto som är relevant för den aktuella säkerheten. Det mäklaren eller handlaren hanterar alla detaljer i transaktionen, rapporterar den färdiga aktiviteten tillbaka till investeraren, sedan vidarebefordrar uppgörelsen för ordern tillbaka till den förvaringsinstitutet som används av investeraren. Eventuella avgifter som förfaller avgörs ut ur av investerarens konto, därmed kompensera alla parter för sin inblandning i det framgångsrika slutförandet av transaktionen.

Det finns flera anledningar till varför en handels iväg kan vara ett klokt tillvägagångssätt. Man kan ha att göra med ändamålsenlighet att utföra en handelsordningen. Mäklaren eller handlaren valt kan vara i stånd att hantera denna process med större hastighet än vårdnadshavaren skulle klara att använda hans eller hennes vanliga procedurer. Om man antar att transaktionen har potential att tjäna en hög hastighet av avkastning, att gå med desto snabbare lösningen ökar chanserna att tjäna denna högre avkastning.

Vissa investerare kommer att utnyttja en handel undan tillvägagångssätt som ett sätt av att arbeta med mäklare och återförsäljare som är baserade i specifika internationella platser. Detta kan ibland ge investerare med möjlighet att dra nytta av uppfattningen om den potentiella av en given investering som skulle vara svårt att hantera något annat. Genom att lägga till en lokal kontakt till investeringsstrategi, kan klienten göra ett mer välgrundat beslut, och därmed öka chanserna att göra kloka handel val. Med tiden, kan med hjälp denna modell spara en hel del pengar i termer med att begränsa förluster, samtidigt som gör det möjligt att upptäcka och investera i värdepapper som kunde har förbisetts under andra omständigheter.