Vad är ett Tax-Free Bond Fund?

Tax-fria obligationsfonder fonder är fonder som tenderar att investera i kommunala obligationer. Den fond är konfigurerad att vara skattefri. Som ett resultat, är den investerare som skulle kunna att realisera en vinst, men är mindre troligt att ådra sig en stor mängd skattetrycket.

Också känd som en skatt-free ömsesidig fond, kommer skatten-free Bond Fund sträva efter att omfatta de mest lönsamma kommunala obligationer för närvarande finns tillgängliga, men fokusera på endast de möjligheter som kommer att resultera i en låg skattesats övervältras på till investerarna. Tax-fria fonder erbjuda förmån för inte bara att skapa mindre av en skatt börda, utan också tillåta investerare att delta i finansiering av projekt som i slutändan gynnar alla som bosatt i kommunen som utfärdade obligationen.

Obligationerna som ofta ingår i en skatt-free Bond Fund kan fyllas på obligationer eller no-last obligationer. En laddad obligation är i grunden en obligationsemission som är strukturerad för att möjliggöra en kommission för att samlas på försäljningen av obligationerna. Ingen belastning obligationer inkluderar inte en provision. Båda typerna av obligationer är i stånd att generera en respektabel avkastning på investeringen, och kan därför vara attraktivt för att ingå i fond.

En skattefri obligationsfond kan associeras med en privat fond, eller sponsrade på statewide nivå. Det finns många exempel på kommunala obligationer som är idealiska att ingå i ett skattefritt obligationsfond. Finansiella analytiker och rådgivare kan hjälpa till investerare att hitta rätt skattefria gratis program obligation fond som kommer att resultera i jämlika avkastning, som kombinerar förmågan att skapa en skattemässig fördel med förvärvet av obligationsemissioner frågor som överklagande till investerare från en medborgerlig synvinkel.

Dessutom kan investerare forskning många olika skatte-fria alternativ obligationsfond via Internet. Många av de enskilda fonderna verkar hemsidor webbplatser som tillåter investerare att logga in och kontrollera om status av alla de kommunala obligationerna som ingår i fonden. Det är också möjligt att hitta kommentarer beträffande de olika tax-free obligationsfonder på nätet, som kan visa sig till hjälp i valet av en viss fond.