Vad är ett Senaste vilja och Testamentet?

En sista vilja och testamente är ett dokument som används för att ange en persons valuta-, egendom och familjära intentioner efter döden. I ett testamente kan en person lämna instruktioner för distribution av hans eller hennes tillgångar till efterlevande förmånstagare. När de bereds enligt lagstiftningen i det land som Skaparen liv, är en vilja ett juridiskt och bindande dokument. En person som har skapat en vilja kallas ett testator.

Förutom anger testators önskemål för distribution av hans eller hennes tillgångar efter döden, kan en kommer att användas att utse en förmyndare för testators minderåriga barn. Det är klokt ofta nämna ett alternativ vårdnadshavare om det valda förmyndare inte kan eller kommer att acceptera ansvaret för vården av barnen. Utan denna bestämmelse kommer en domstol avgöra vem som ska ta hand om testators barn i händelse av att den andra föräldern är otillgänglig eller olämpliga.

Varje person över 18 år ålder kan skapa en sista vilja och testamente. En person kan välja att erhålla de tjänster av ett advokat i att skapa en rättslig vilja. Emellertid, är en advokat inte juridiskt krävs och många individer väljer att skapa sina egna viljor utan att juridisk hjälp eller råd.

För att en vilja att vara laglig måste den uppfylla de tillämpliga rättsliga krav. Testatorn måste identifiera sig själv som tillverkare av viljan och ange att dokumentet som skapas är en sista vilja och testamente. Inklusive orden testamente om dokumentet, tillsammans med testators fullständiga namn, vanligtvis uppfyller detta krav.

Den testator måste också omfatta ett uttalande om upphävande eventuella tidigare gjorda testamenten. Om den testator underlåter att inkludera detta uttalande, kan tidigare beredda viljor övervägas rättslig, såvida de inte är helt och hållet oförenliga med det nya dokumentet. Testatorn måste också konstatera att den nya viljan återkallar alla tidigare tilläggsavtalet eller tillägg som gjorts tidigare testamenten.

Testatorn måste också visa att han eller hon har den mentala kapacitet att skapa viljan. Detta åstadkommes vanligtvis genom att inkludera ett uttalande syftar till att visa att testator är sund rättslig sinne. Typiskt är denna förklaring som placeras nära början av viljan.

Dessutom måste testator underteckna och datera sista vilja och testamente i närvaro av två vittnen. De vittnen får inte vara mottagare av viljan. Testators underskrift bör placeras i slutet av dokumentet. All text som följer testator underskrift anses inte vara en del av en juridisk vilja. I vissa fall, kan den mycket närvaron av text efter signaturen tjänar att ogiltigförklara hela dokumentet.

I vissa jurisdiktioner kan det finnas ytterligare krav för att skapa en sista vilja och testamente. Det är klokt att lära sig kraven på vilja förberedelser innan du skapar en. Dessa krav kan ofta finns på din lokala tingshus, online eller på ett offentligt bibliotek. Dessutom, det finns många kit och böcker som är användbara i att lära de specifika rättsliga krav för att skapa en sista vilja och testamente i ditt område.